Mart 28, 2024

Spor Gazete

Türkiye ve Dünyada Spor Haberleri

Home » Gervinho ve Peres Trabzon’a İndi

Gervinho ve Peres Trabzon’a İndi

2 min read
Spread the love

Sezonu dördüncü sırada bitiren Trabzonspor, transfer sezonuna çok hızlı bir giriş yapmayı başardı. Takım sezona çok kötü başladıktan sonra teknik direktör değişikliğine giderek Abdullah Avcı’yı takımın başına getirmişti. Bundan sonra iyi bir seri yakalasa da sezonun başında açılan farkı kapatamadılar. Ancak sezonu ilk dört içerisinde bitirmeyi de başardılar.

Trabzonspor yeni sezona daha hızlı ve iddialı bir şekilde girmek için çalışmalarına en erken şekilde başlayan takım oldu. Borda mavili ekip seneye Avcı yönetiminde şampiyonluk parolası ile çıkmak için önemli hazırlıklar yapıyor. Tüm kulüpler arasında ilk transferi yapan takım olarak da öne çıkmayı başardılar.

Gervinho ve Brona Beres Transferleri Tamamlandı

Sezon tamamlanmada bu iki isminde Trabzsonspor ile isimleri anılmaya başlanmıştı. Bordo mavili takım transfer tahtasının açılması ile birlikte iki ismi de şehre getirdi. Harika bir kariyere sahip ve çok yetenekli olan Gervinho ile geçtiğimiz yıl Roma’da oynayan sağ bek Bruno Peres ülkeyeayak bastı.

Fildişi Sahilli futbolcu Gervinho kariyeri ve yetenekleri ile dünya üzerinde birçok futbol severin hayran olduğu isimlerden birisi olarak öne çıkmayı başarmıştı. 33 yaşında ki futbolcu futbol kariyerine Fransa’da başlamıştı. 2009 yılında Lille ile profesyonel arena da adını duyuran futbolcu çok sayıda transfere imza attı. Oynadığı takımlar arasında Lille, Arsenal, Roma olduktan sonra 2016 ile 2017 yılları arasında iki yıllık bir Çin macerası bulunuyor 2018 yılından bu tarafa üç yıl boyunca Parma forması giyen isim şimdi Trabzonspor’un başarısı için ter dökecek.

Borda mavili ekibin bir diğer transferi de Roma’da oynayan Brezilyalı sağ bek Bruno Peres oldu. 31 yaşında ki futbolcu kariyeri boyunca sayısız takımın formasını giydi. Bir türlü üst seviyeye çıkamayan isim geçtiğimiz yılı Roma’da tamamladı. Bu yıl karadeniz ekibi için ter dönecek.

Borda mavili takım hem kadrosunu korumak, hem de eklemelerle önümüzde ki sezona direkt olarak şampiyonluk parolası ile çıkmak istiyor. Önümüzde ki günlerde birkaç tane daha yeni transferin şehre ineceğini şimdiden söyleyebiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir