Nisan 26, 2024

Spor Gazete

Türkiye ve Dünyada Spor Haberleri

Home » Los Angeles Lakers İlk Galibiyetini Nuggets’a Karşı Aldı

Los Angeles Lakers İlk Galibiyetini Nuggets’a Karşı Aldı

2 min read
Spread the love

Kadrosunda birçok yıldız oyuncuyu bulunan Lakers, yeni sezona çok kötü bir şekilde giriş yaptı. 5-0’lık sezon başlangıcı ile dalga konusu olan Lakers takımı sezonun ilk galibiyetini kadrosunda geçen iki sezonunun MVP ödülünün sahibi olan Jokic’li Nuggets’a karşı aldı.

Karşılaşmadan 121-110’luk galibiyet ile ayrılmayı başaran takım ilk iç saha galibiyetini de almış oldu. Tüm karşılaşma boyunca rakibine karşı üstünlük kurmayı başaran şampiyon takım özellikle son çeyrekte Nuggets’ın geri dönebilme çabasına karşı çok net bir cevap vererek onları durdurmayı başardı. Bu galibiyet gelirken takımın yıldız oyuncularının çok etkili bir şekilde oynaması dikkat çekti.

Westbrook Kenardan Geldi Lakers Kazandı

Sezona 5-0’lık kötü bir giriş yapan Lakers Nuggets karşısında tüm karşılaşma boyunca hücumda ve savunmada iyi bir performans gösterdi. Altın sarılı takım galibiyete uzanırken takımın süper starı LeBron James 26 sayı 6 ribaunt ve 8 asistlik bir performans sergiledi. Ona birçok oyuncudan destek geldi. Anhthoy Davis 23 sayı 15 ribaunt, Westbrook 18 sayı, 8 ribaunt ve 8 asistlik bir performans gösterdi.

Bunların yanında Lonnie Walker 18 sayı, Austin Rivers 10 sayı ile takımına destek verdi. Nuggets ekibi yenilgi ile sahadan ayrılıyor olsa da MVP, Nikola Jokic harika istatistiklere ulaşmayı başardı.

Jokic karşılaşmayı 23 sayı, 14 ribaunt ve 6 asist ile bitirdi. Jamal Murray 21 sayı, Michael Porter Jr. 17 sayı 9 ribaunt ile oynadı. İlk beş oyuncularından yeterli katkıyı alan takım kenardan gelen oyuncular arasında Bruce Brown’un 10 sayısı dışında gözler görülür bir katkı almayı başaramadı.

Bu sonuçla birlikte 7’inci maç sonunda 3’üncü yenilgisi almış oldu. Batı grubun da yer alan iki takımında sezon sonunda ki en büyük hedefi şampiyonluk olarak karşımıza çıkıyor. Ancak ilk galibiyetini alan Lakers ekibinin buna ulaşması hiç de sanıldığı gibi kolay olmayacak gibi duruyor. Ancak yine de kadrosunda süper star bulunduran bir ekibin öncelikle bu durumu düzeltmesi gerektiği görülüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir