Nisan 25, 2024

Spor Gazete

Türkiye ve Dünyada Spor Haberleri

Home » Milwaukee Bucks Seriyi 2-0 Getirdi

Milwaukee Bucks Seriyi 2-0 Getirdi

2 min read
Spread the love

Geçtiğimiz yıl doğu konferansı yarı finalinde elendikleri Miami Heat ile bu sezon ilk turda karşı karşıya gelen takım, bu sefer hata yapmamak istiyor. İlk maçta uzatmaya gitseler dahi son saniye basketiyle seride 1-0 öne geçen takım, arada ki kalite farkını ikinci maçta çok ciddi bir şekilde hissettirdi.

Bucks’un ev sahipliğinden oynanan ikinci maçı 34 sayı gibi büyük bir fark ile 132-98 kazanarak seriyi 2-0’a getirmeyi başardılar. Bundan sonra oynanacak iki maça Heat ev sahipliği yapacak. Geçen yıla göre kadro revizyonu ve hataları nedeniyle iyi bir sezon geçirmeyen takımın bu sene geçen yılki başarısının altında kalacak gibi duruyor.

Giannis Yıldızlaştı Bucks Kazandı

Bucks’ın ev sahipliğinde oynanacak ikinci maça ev sahibi ekip çok hızlı bir başlangıç yaptı. İlk çeyrekte 46 sayı bulan takım, çeyreği 46-20 gibi açık bir fark ile kazandı. Bundan sonra oynanan çeyrekler yakın skorlarla geçse de rakibinin bu farkı hiçbir zaman eritmesine izin vermediler. Maç skoru da 132-98 bitiren takım, serinin diğer maçları için rakibine aynı zamanda büyük bir göz dağı vermiş oldu.

Maçta birçok ismin gösterdiği performanslar maçın bu şekilde kazanılmasına yardımcı oldu. Giannis 31 sayı, 13 ribaunt ve 6 asist, Middleton 17 sayı, Jrue Holiday 11 sayı, 7 ribaunt ve 15 asistlik bir performans gösterdi. Bu üçmin yanında Bryn Forbes’ın 22 sayısı, Connaughton’un 15 sayısının eklenmesi farkın bu noktaya gelmesinde etkili oldu. Miami Heat tarafında takımın en büyük starı olarak görülen Jimmy Butler’ın sadece 10 sayıda kalması, üçlüklerde %28’de kalınması ve çok sayıda top kaybının yapılması mağlubiyete engel olunmasına neden olan etmenler arasında sayılabilir.

Miami Heat önümüzde ki maçları evinde oynayacak. Eğer seriye tutunmak istiyorlarsa en azından bu maçlardan birisini kazanmak zorundadır. Ancak rakibi karşısında geçen yılki organizasyondan çok uzak bir oyun sergileyen takımın bundan sonra morali çok yüksek olan rakibine karşı nasıl bir başarı göstereceği merak edilen bir konudur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir