Nisan 24, 2024

Spor Gazete

Türkiye ve Dünyada Spor Haberleri

Home » Fenerbahçe Ayağına Gelen Fırsatı Denizlispor Deplasmanında Kullanacak

Fenerbahçe Ayağına Gelen Fırsatı Denizlispor Deplasmanında Kullanacak

2 min read
Spread the love

Milli maç dönüşü ligde birçok maçta beklenmedik skorlar alındı. Özellikle ligde üst sıralarda yer alan 5 takımın 4 tanesinin puan kaybetmesi dikkatlerden kaçmadı. Trabzonspor, Sivasspor ile 0-0 berabere kaldı. Yine cumartesi günü oynanan maçta Galatasaray, zorlu Hatayspor deplasmanından 3-0 mağlubiyet ile döndü.

Pazar günü oynanan maçta Alanyaspor evinde ağırladığı Gençlerbirliği’ne 2-1 yenildi. Pazar akşamı oynanan maçtaysa lig lideri olan Beşiktaş, Kasımpaşa’ya 1-0 yenilmenin önüne geçemedi. Bu skorları ardından maçı sadece pazartesi günü olan tek takım Fenerbahçe’ye çevrildi. Özellikle de sıralamada üstünde bulunan direk rakiplerinin ikisinin de yenilmesi sonrasında alınacak bir galibiyet takımın tekrar havaya girmesine sebep olacak gibi duruyor.

Lig Sonuncusu Denizlispor Tutunmaya Çalışıyor

Uzun bir sürenin ardından lige çıkan ve ligde ikinci sezonunu geçiren Denizlispor bu sezon gösterdiği performans ile ligde tutunma konusunda başarısız bir grafik çiziyor. 21 takımlı ligde son sırada bulunan misafir takım bu maçtan puan ya da puanlar alarak son haftalara umutlu bir şekilde girmek istiyor. Düşme potasının sadece 7 puan gerisinde olan takım oynadığı son 4 lig maçının 3 tanesinde gol atma başarısı gösteremedi.

Ayrıca misafir olacağı Fenerbahçe ile İstanbul’da oynadığı hiçbir maçı kazanmayı da başaramadı. Fenerbahçe bu maçlarda 17 galibiyet 3 beraberlik almayı başardı.

Emre Belözoğlu’nun Kadrosu Merak Ediliyor

Milli takım maçları arasında Erol Bulut ile yollarını ayıran Fenerbahçe son 10 haftaya girilirken hata yapmadan ilerlemek ve sezon sonunda ipi göğüslemek istiyor. 5 Nisan 2021 tarihinde Ülker Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmanın hakimi ligin tecrübeli hakemlerinden olan Cüneyt Çakır yapacak.

Milli takım arasında birçok futbolcusunda korona tespit edilen ev sahibi takımın maça hangi 11 ile çıkacağı merak ediliyor. Maç öncesinde hafta sonu yapılan mangal partisi ile takımın moralinin yükselmesi sağlanırken, iki ana rakibinin yenildiği bir haftada galibiyet alınması takımın tekrar havaya girmesi açısından büyük önem taşıyor.

Bu maçla birlikte ligde 31 hafta maçları tamamlanmış olacak. Fenerbahçe bu maçın hemen ardından sezonun ilk yarısında yenildiği Yeni Malatya deplasmanına gidecek.