Nisan 26, 2024

Spor Gazete

Türkiye ve Dünyada Spor Haberleri

Home » Beşiktaş Ve Galatasaray Hata Yapmadı

Beşiktaş Ve Galatasaray Hata Yapmadı

2 min read
Beşiktaş Ve Galatasaray
Spread the love

Süper Ligde son haftalara girilirken maçlar aynı gün aynı saatte oynanmaya başladı. İki haftadır aynı saatte karşılaşma oynayan şampiyonluğun iki güçlü temsilcisi Beşiktaş ve Galatasaray geçen hafta olduğu gibi bu haftada hata yapmayarak rakiplerini yenmeyi başardı.

Beşiktaş deplasmanda Çaykur Rizespor’a konuk olurken, Galatasaray evinde Konyaspor’u misafir etti. İki takımında şampiyonluk için hata yapma lüksü bulunmuyor.

Beşiktaş Rahat Başladı, Zor Bitirdi

Lig lideri Beşiktaş karşılaşmaya çok hızlı bir giriş yaptı. Karşı kaleyi ablukaya alan takım N’Koudou’nun ayağından bulduğu gol ile ilk yarısı 1-0 önde bitirdi. İkici yarıda 57’de Gökhan Töre, 75’de Ghezzal’ın golleri ile skor 3-0 geldi. Beşiktaş rahat bir sonuç beklerken ev sahibi takım Çaykur Rizespor 87’de İsmail Köybaşı, 89 Djokoviç ile maçı 3-2’ye getirdi. Son dakikalar da bir topu da direkten dönen siyah beyazlı ekip maçı çok bir duruma soktu ancak kazanmayı başardı.

Galatasaray Zorlandı Ama 1-0 Kazandı

Ligde üçüncü sırada bulunan ve Beşiktaş’ın altı puan gerisinde bulunan Galatasaray evinde Konyaspor’u konuk etti.

 Ev sahibi takım maç boyunda pozisyona girmekte zorlanmasına rağmen, dakikalar 88’i gösterirken kalecinin gelen şutu sektirmesi ve Emre Akbaba’nın bu topu tamamlamasıyla birlikte 1-0 öne geçti. Bu skor aynı zamanda karşılaşmanın da skoru oldu. Galatasaray maç fazlasıyla puanını eşitlediği Fenerbahçe ile aynı puana gelerek averajla ikinci sıraya oturdu. Bu aynı zamanda son 4 haftaya girilirken takımın hata yapmadan ilerlemesi açısından önemliydi.

Fenerbahçe’nin Hata Yapma Lüksü Yok

Fenerbahçe şampiyonluk için mücadele verdiği iki takımında kazandığı haftada Alanyaspor’a konuk oluyor. Perşembe günü saat 20:30’da başlayarak karşılaşmada sezonun ilk yarısında yenmeyi başardıkları takımla mücadele edecekler. Ligde altıncı sırada bulunan Alanyaspor rakiplerine sıkıntı çıkarmayı başaran bir takım olarak görülüyor.

Fenerbahçe’de kaleci Altay dışında direk 11 oyuncusu olan bir futbolcu sakat değil. Ancak birçok futbolcusu takımın ceza sınırına yakın olduğu biliniyor. Emre Belözoğlu yönetiminde 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik elde eden ve son 3 maçını kazanan takımın bu maçta hata yapma lüksü bulunmuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir