Nisan 20, 2024

Spor Gazete

Türkiye ve Dünyada Spor Haberleri

Home » Türkiye Stefan Kuntz’u Konuşuyor, Kuntz Birlik Mesajı Veriyor!

Türkiye Stefan Kuntz’u Konuşuyor, Kuntz Birlik Mesajı Veriyor!

2 min read
Spread the love

Türkiye A Milli Futbol takımının teknik direktörü Stefan Kuntz milli takım arasında ismi en çok telaffuz edilen isimlerin başında yer alıyor. Uluslar ligi C grubundan milli takımı B ligine çıkarmayı başarmasına rağmen oynanan son iki maçta milli takımın oynadığı kötü oyun ve ardından gelen Faroe Adaları mağlubiyeti okların iyice ona çevrilmesine neden oldu.

Yaptığı açıklamalar, milli takıma futbol tercihlerinde yaptığı seçimler ve hepsinden farklı olarak milli takımın başında 12 maça çıkmasına rağmen oynanan oyun hakkında net bir bilgi olmaması dikkatlerin üzerine çevrilmesine neden oldu.

Futbol Kamuoyu İstifa Etmesine Bekliyor

Futbol dünyasının gözünde alınan Faroe Adaları yenilgisinin ardından istifa etmesi beklenen Kuntz için ilk açıklama TFF’den geldi. Milli takım hocasının arkasında olduklarını dile getiren bu mesaj ile Kuntz ile yollarına devam edeceklerini açıklamış oldular.

Ancak buna rağmen hali hazırda futbol dünyasında ki büyük çoğunluk milli takımın yeni hocasının kim olacağını çoktan tartışmaya başladı bile. Bu konuda birçok görüş olsa da henüz netleşmiş bir şey bulunmuyor.

Gerçek anlamda ortada bir başarısızlık olmamasına rağmen futbol dünyasında hiç sözü olmayan çok küçük bir ülkeye milli takımın yenilmiş olması ve aynı zamanda ortada hiç futbol olmaması bu konuşmaların yapılmasına neden oluyor.

Stefan Kuntz’dan Birlik Mesajı Geldi

Gündemin bir numaralı konusu olan Stefan Kuntz, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. İnstagram üzerinden yaptığı açıklamada kendisine gönderilen destek mesajlarından ve yapıcı eleştirilerden bahseden teknik direktör, eleştiriye her zaman açık olduğunu dile getirdi.

Bu yenilginin kendisinin de içini acıttığını söyleyen deneyimli çalıştırıcı bu durumla her anlamda yüzleşmeye hazır olduğunu aktardı. Genç milli takımın Gürcistan ile oynayacağı maçı izleyeceğini söyleyen teknik direktör, şimdi milli takım için birlik olma zamanı şeklinde açıklamada bulundu.

Tüm bunlara rağmen Kuntz’un ne zaman istifa edeceği veya görevine son verileceğinin merak konusu olduğunu söylemek doğru bir yorum olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir