Nisan 26, 2024

Spor Gazete

Türkiye ve Dünyada Spor Haberleri

Home » Milli Takımdan Sürpriz Mağlubiyet 2-1

Milli Takımdan Sürpriz Mağlubiyet 2-1

2 min read
Spread the love

A Milli Futbol takımı UEFA Uluslar C liginde bir üst gruba çıkmayı bir maç önce garantilemiş ve bu grupta ki son maçına Faroe Adaları ile çıkmak için hazırlıklarını tamamlamıştır. Faroe Adaları ile tarihinde ilk karşılaşması da bu grupta olan milli takımımız o maçı 4-0 kazanmıştı. Grubun son maçında bizim için herhangi bir önemli olmayan maçta rakibimize 2-1 yenildik.

Her ne kadar önemsiz bir maç gibi görünmekle birlikte bizimle güç anlamında yarışamayacak bir takıma karşı alınan bu mağlubiyet milli takım futbolcularının ve teknik ekibinin ciddi bir şekilde eleştirilmesine de neden oldu.

Tek Gol Serdar Gürler’den Geldi

Milli Takımımız Faroe Adaları ile oynanacak maça kalede Altay Bayındır, defans hattında Eren, Kaan, Ozan ve Zeki, orta sahada Berkan ve Ferdi, ileride Kerem, Yunus ve İrfan Can, forvet hattında Serdar Dursun 11 ile çıktı.

Maçın ilk yarısı dengeli ve sakin bir oyun ile geçti ve devre 0-0’lık eşitlikle tamamlandı. Faroe Adaları ikinci yarıya hızlı bir giriş yaptı. 51. Dakika da Viljormur Davidsen, 59’da Joan Edmundsson’un ayağından gelen goller ile birlikte 2-0 öne geçmeyi başardı.

Bu dakikadan sonra milli takımımız her ne kadar üstünlüğü eline almış olsa da pozisyona girme konusunda başarılı olamadılar. Serdar Gürler takımımızın tek golüne attı ve milli takım sahadan 2-1’lik yenilgi ile ayrıldı.

Milli Takımımız B Ligine Yükseldi

Her ne kadar milli takım bu maçta yenilmiş olmakla birlikte Ulusal Liginde B ligine çıkmayı başardı. Daha önce mücadele ettiği bu lige geri çıkmayı başaran milli takımız güçlü rakipler ile eşleşecek. Tabi bunun için turnuvanın tam anlamıyla bitmesi gerekiyor.

Ulusal Ligi Final mücadelesinde A liginde yer alan ve gruplarını ilk sırada bitiren takımlar arasında oynanacak maçların oynanması gerekiyor. Bu tamamlandıktan sonra 2023-2024 sezonu için ligler belirlenecek ve takımların maç fikstürleri belirlenmiş olacaktır. Bu konu netleştiği zaman milli takımında bu ligde hangi takımlar ile bir üst lige çıkmak için mücadele edeceği belli olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir