Nisan 20, 2024

Spor Gazete

Türkiye ve Dünyada Spor Haberleri

Home » Beşiktaş – Fenerbahçe Derbisinin Hakemi Volkan Bayarslan Oldu!

Beşiktaş – Fenerbahçe Derbisinin Hakemi Volkan Bayarslan Oldu!

2 min read
Spread the love

2022-2023 sezonunun ilk derbisi olması ile dikkat çeken Beşiktaş – Fenerbahçe maçı yaklaştıkça heyecan seviyesi bir o kadar yükseliyor. Milli takım arası öncesinde Beşiktaş son iki maçını kazanmazken, Fenerbahçe araya dirençli ve dinamik bir takım yapısı ile taraftarlarını mutlu eden skorlar alarak girdi.

Valerien İsmail önderliğinde çok iyi bir start veren siyah beyazlı ekip son maçlarda bir türlü istediği skorları alamadı. Fenerbahçe’yse Jesus önderliğinde çok farklı oyun tarzları ile sahada yer alarak istediği skorları fazlası ile aldı. Bir maçı eksik olmasına rağmen şu an Süper Ligin en golcü ekibi olan takım bu derbiye kazanma parolası ile çıkıyor.

Derbinin Hakemi Volkan Bayarslan Oldu

Vodafone Park’ta oynanacak olan derbi maçın biletleri satışa sunulduğu anda tükenirken, deplasman yasağının alınmasıyla da futbol kamu oyunun bir numaralı gündemi şimdiden olmayı başardı. Bu önemli maç için iki takımda uzun süredir hazırlanırken TFF derbinin hakemi olarak Volkan Bayarslan’ı atadığını açıkladı.

Daha önce Beşiktaş’ın 7 maçını yöneten hakem, Fenerbahçe’nin de 4 maçını yönetti. İki takımda bu maçların tamamını kazanarak hakem ile herhangi bir fire vermeden yollarına devam ettiler.

Fenerbahçe bu maça ağır favori olarak çıkarken, Beşiktaş önemli bir eşiği aşmak için sahada olacak. Yapılan yorumlarda siyah beyazlı ekibin maçı kaybetmesi halinde Valerien İsmail ile yollarını ayırabileceği konuşuluyor.

Kapalı Gişe Maç Keyfi

2 Ekim 2022 Cumartesi akşamı TSİ 20:00’da oynanacak karşılaşmanın tam dolu tribünler önünde oynanması bekleniyor. İki takım arasında oynanan son üç karşılaşma beraberlikler ile biterken, Fenerbahçe en son Beşiktaş galibiyetini 2019-2022 sezonunda almış olması ile dikkat çekiyor. Ayrıca Sarı Lacivertli takım rakibini en son 2016-2017 sezonunda oynana Türkiye Kupası maçında yenmeyi başarması da dikkat çekiyor.

Beşiktaş rakibine uzun süredir evinde yenilmemenin verdiği moralle çıkarken, Fenerbahçe bu sezonun mutlak şampiyonluk havası içinde olması havası ile sahada yer alacak. Her ne kadar derbi maçlarının sonucu belli olmazken, güzel ve zevkli bir futbol izlemeyi herkes istiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir