Nisan 26, 2024

Spor Gazete

Türkiye ve Dünyada Spor Haberleri

Home » Trabzonspor Sezona Hazır Girmek İstiyor

Trabzonspor Sezona Hazır Girmek İstiyor

2 min read
Trabzonspor Sezona Hazır Girmek İstiyor
Spread the love

Trabzonspor dört büyükler arasında olan ancak uzun süredir şampiyonluğa hasret bir takım olarak dikkat çekiyor. Ateşli taraftarlara sahip olan takım birçok sezon şampiyonluğa çok yakın olmasına rağmen yapılan basit hatalar ile bunu kaybetmişti.

Bu sezon şampiyonluk hedefine ulaşmak adına kadrosunda ki yetenekli oyuncuları koruyan ve bunların yanına çok önemli isimler ekleyen bordo mavili takım sezona iyi bir şekilde girmek istiyor. Bu konuda iyi olmak içinde hazırlık maçlarına çıkmaya devam ediyor.

Kasımpaşa İle Yapılan Hazırlık Maçı

Güçlü bir kadro kuran bordo mavili takım Riva’da bulunan milli takım tesislerinde Kasımpaşa ile bir hazırlık maçı yaptı. Yeni transferlerin ilk 11’de başladığı maçta lacivert beyazlı takım 6. dakikada öne geçmeyi başardı. Trabzonspor 23’de geçen yıl devre arasında transfer edilen Bakasetas’ın golüyle dengeyi sağladı. İlk yarı böyle biterken yeni transfer Gervinho’nun 78’de attığı gol ile karşılaşmayı 2-1 kazanmayı başardılar.

Takım diri ve istekli bir görüntüye sahip olsa da gol yollarında eksiklik yaşaması dikkat çekti. Bu konuda takımın çalışmalar yaptığı ve bu güçlü kadroya bitirici bir oyuncu takviye etmeyi amaçladıkları biliniyor.

Tecrübeli ve Genç Transferler

Sezona her zaman olduğu gibi mutlak şampiyonluk parolası ile giren Trabzonspor, yaz transfer dönemine en hızlı şekilde giren ekip olması ile dikkat çekti.

Parma’dan Gervinho, Slovak orta saha Marek Hamsik, Kasımpaşa’dan Koita, Wolfsburg’un Türk asıllı oyuncusu Yunus Mallı, Roma’dan Bruno Peres yaz transfer döneminde takıma katılan tecrübeli isimler olarak dikkat çekiyor.

Tabi geçen yıl devre arasında transfer edilen Bakasetas ve Berat Özdemir’de takımın gücüne güç katıyor. Bu isimlerin yanı sıra kaleci Uğurcan Çakır, Abdülkadir Parmak, Flavio, Albülkadir Ömür, Nwakaeme, Ekuban gibi isimlerde takımda bulunuyor.

Takımın ön tarafta, kanatlarda ve orta sahada yeterli güce sahip olduğu görülse de gol yollarında etkili olan bir isme ihtiyaç duyulduğu görülüyor. Transfer sezonu tamamlanmadan bu konuda birkaç ismin takıma katılması ve özellikle de Sörloth ismi ön plana çıkıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir