Nisan 20, 2024

Spor Gazete

Türkiye ve Dünyada Spor Haberleri

Home » Fenerbahçe, Zwolle Maçıyla Seyircisinin Önüne Çıkıyor

Fenerbahçe, Zwolle Maçıyla Seyircisinin Önüne Çıkıyor

2 min read
Fenerbahçe, Zwolle Maçıyla Seyircisinin Önüne Çıkıyor
Spread the love

2021-2022 sezona tek hedefi şampiyonluk olarak hazırlanan Fenerbahçe, uzun süre sonra seyircisinin önüne çıkmaya hazırlanıyor.

İstanbul’da kamp yapan takım hazırlık maçında Hollanda ekiplerinden PEC Zwolle takımıyla karşılaşacak. 28 Temmuz Çarşamba günü oynanacak olan hazırlık maçı TSİ 19’da Atatürk Olimpiyat Stadında oynanacak. Bu maçta alınan önlemler neticesinde seyircili oynayacak olan takım, uzun süre sonra seyircisi ile birlikte bir araya gelmiş olacak.

Pandemi sebebiyle yaklaşık 2 yıldır seyircisinden uzak kalan sarı lacivertli ekip yeni sezon öncesinde bu özlemi gidermek ve seyircisi ile bir arada olmayı amaçlıyor.

Bu hazırlık maçı öncesinde kulüp Zwolle maçının bilet fiyatlarını duyurdu. Takımını desteklemek isteyen ve güzel bir maç izlemek isteyenleri davet ettiğini duyurdu.

80 TL’ye Maç Keyfi

Yeni sezona hazırlık yapan ve şimdiye kadar oynadığı hazırlık maçlarında yenilmeyen, 10 gol atıp sadece 1 gol yiyen Fenerbahçe, bu sezon transferde her ne kadar sessiz kalmış olsa da geçtiğimiz yılın kadro şişkinliği hala devam ediyor.

Bu konuda teknik ekibin kararını bekleyen yönetim bu hazırlık maçlarının ardından lig başlamadan gidecek oyuncuları belirlemek ve ardından yapılacak transferleri bitirmek istiyor.

Zwolle maçında takımını desteklemek isteyenler Olimpiyat Stadında doğu ve batı tribünlerinden bilet alma şansı bulunacak. Kale arkalarından bilet satılmayacak olan karşılaşmada bilet fiyatları standart olarak 80 TL’den satışa sunulacağı duyuruldu.

Yani tribünün neresinde olursanız olun bu maçı izlemek istiyorsanız 80 TL ödemeniz yeterli olacaktır. Bu karşılaşma sınırlı sayıda taraftar ile oynanacağı için elinizi çabuk tutmanız gerekiyor.

Fenerbahçe’nin karşılaşmaya büyük oranda sezon içerisinde kullanacağı 11 ile çıkacağı tahmin ediliyor. Bu nedenle şu ana kadar ki en ciddi hazırlık maçı olarak görüldüğünü de söylemek gerekiyor.

Karşılaşmaya bilet alanların unutmaması gereken en önemli detay maç girişi sırasında HES kodlarının tek tek kontrol edileceği ve virüs salgınına uygun olmayanların içeri alınmayacağı da aktarıldı. Bu konuda dikkatli olunması ve kurallara uyulması gerektiği de aktarıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir