Nisan 24, 2024

Spor Gazete

Türkiye ve Dünyada Spor Haberleri

Home » Galatasaray PSV’yi Konuk Ediyor

Galatasaray PSV’yi Konuk Ediyor

2 min read
Galatasaray PSV’yi Konuk Ediyor
Spread the love

Galatasaray şampiyonlar ligi gruplarında mücadele etmek için bu sezona 2. Eleme turundan itibaren start verdi. Rakibi olan Hollanda temsilcisi PSV ile ilk maçta 5-1’lik yenilgiyle sahadan ayrılan temsilcimiz, ikinci maçında kendi stadında çıkıyor.

Büyük ihtimalle elenecek olsa da, son gücüyle bu maçta rakibini 4 farklı bir skorla yenerek tur atlamak istiyor. Hiçbir sorun olmaması adına 4-0’lık bir galibiyet sarı kırmızılı takımın bir üst tura çıkması adına yeterli olacaktır.

Ancak ilk maçta olduğu gibi defansta yapılan hatalar ve düşük mücadele gücünün sahada olması demek bu işin çok zor olacağı anlamını da taşıyor. Yeni transferlerin bu maçta oynayıp oynamayacağı konusundaysa kesin bir bilgi bulunmuyor.

290’ıncı Avrupa Karşılaşması

Galatasaray ülkemizi Avrupa kupalarında en çok temsil eden takım olmaya devam ediyor. Bu maça kadar olan süreçte 289 tane Avrupa maçına çıkan ve bu süreçte 2 adet kupa almayı başaran temsilcimiz başarısını koruyor.

Bu karşılaşmalarda 101 galibiyet, 113 yenilgi alırken 75 maçta sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu maçlarda 384 gol atan temsilcimiz, 436 gole engel olamadığı bir dönem yaşadı.

Tecrübeli teknik direktör Fatih Terim bu maçla birlikte 83 Avrupa maçına çıkacak. 32 galibiyet ve 33 mağlubiyeti bulunan hocanın bu maçta kazanarak galibiyet, mağlubiyet sayılarını eşitleme şansı bulunuyor.

Karşılaşmada bu gece TSİ 21:00’da oynanacak. Spor Smart ve D-Smart Go platformlarından canlı olarak izlenme şansı bulunuyor.

Temsilcimiz karşılaşmaya kalede Muslera, Luyindama, Yedlin, Marcao, Ömer, Aytaç, Emre Kılınç, Sekidika, Barış, Kerem ve Mohamed 11 ile çıkmayı planlıyor.

PSG karşılaşmaya Drommel, Mwene, Ramalho, Boscagli, Max, Van Ginkel, Sangare, Madueke, Götze, Zahavi ve Vertessen 11 ile çıkacağı tahmin ediliyor.

Bu karşılaşma sonunda turu atlayacak takımın 3. Eleme turunda ki rakibi İskoç temsilcisi St. Johnstone olacak. Bu anlamda play-off mücadelesine kalmak adına iki takımında şansı yüksek olarak görülüyor. Galatasaray’ın bu maçta tur atlaması form durumu, ilk maçta alan skor göz önüne alınarak çok zor duruyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir