Nisan 26, 2024

Spor Gazete

Türkiye ve Dünyada Spor Haberleri

Home » Euroleage Yayın Kanalı 3 Yıl Boyunca S Sport Oldu

Euroleage Yayın Kanalı 3 Yıl Boyunca S Sport Oldu

2 min read
Spread the love

Spor yayıncılığında farklı bir noktada yer almaya devam eden S Sport, geçen sezon sonunda Süper Lig yayın haklarını alabilmek için önemli bir hamle yapmış ancak istediğine ulaşamamış ve yayın hakkı Bein Sports’ta kalmıştı.

Bu konuda istediğini alamayan TV platformu ve aynı zamanda online yayın platformu Avrupa Basketbol organizasyonunun zirvesi olarak kabul edilen Euroleagu’in yayın hakları ihalesinin sahibi olmayı başardı. Bu konuda açıklama Saran Grup Yönetim Kurulu Başkanı olan Sadettin Saran tarafından yapıldı.

Yapılan anlaşma ile birlikte üç yıl boyunca yani 2022-23, 2023-24 ve 2024-25 sezonlarının tamamında Euroleague maçlarının tamamı S Sport ve S Sport Plus kanallarında izleyici ile buluşması kesinleşmiş oldu.

Sadettin Saran’dan Açıklama Geldi

Saran Group olarak Türk sporuna 32 yıldır katkı yaptıklarını ve basketbol konusunda bu konuda desteklerine devam etmekten gurur duyduklarını aktardı. Açıklamasında aynı zamanda Euroleagu organizasyonunun yeni CEO’su olan Marshall Glickman’da bu görevinden dolayı tebrik etti.

Oluşumun CEO’su olan Marshall Glickman’da anlaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalarında ticari anlamda en iyi ortağın kendileri için S Sport olduğunu aktaran Glickman, bu anlaşmadan dolayı mutlu olduklarını aktardı.

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes maçları S Sport’ta İzlenecek

Euroleague organizasyonunda her yıl iddialı bir şekilde sezona giriş yapan Fenerbahçe Beko ve son iki yılın şampiyonu olan Anadolu Efes’in tüm sezon maçları bundan sonra S Sport platformları üzerinden izleyiciler ile devam ediyor.

Avrupa’nın birçok önemli basketbol maçını izlemenin de mümkün olacağı bu yayın hakkı ile birçok izleyici şimdiden Euroleague sezonunun başlaması için sabırsız bir şekilde beklemeye başladı.

Bu yıl 18 takımın mücadele edeceği organizasyonda 4 tane İspanyol, iki tane Türk, iki İtalyan, iki Fransız, iki Yunanistan ve iki Alman takımı bulunuyor. Bunların yanında İsrail, Litvanya, Sırbistan, Hırvatistan temsilcileri de ligde yer alıyor.

6 Ekim 2022 tarihinde ki ilk sezon maçları ile başlayacak sezon ile birlikte takımlar ilk 8 içinde yer almak için mücadele edecekler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir