Nisan 20, 2024

Spor Gazete

Türkiye ve Dünyada Spor Haberleri

Home » Bucks Final Serisini 2-2’ye Getirmeyi Başardı

Bucks Final Serisini 2-2’ye Getirmeyi Başardı

2 min read
Spread the love

NBA Final serisi soluksuz bir şekilde devam ediyor. Evinde oynadığı iki maçı kazanan Suns, seri de 2-0 öne geçmeyi başarmıştı. Bucks ekibi seri de ki üçüncü maçı evinde oynamış ve o da bu maçı kazanarak seriyi 2-1’e getirmeyi başarmıştı.

Serinin dördüncü maçı yine Bucks’ın ev sahipliğinde oynandı. Suns bu maçı kazanarak rakibinin direncini kırmayı isterken, Bucks bu işin o kadar kolay olmadığını herkese göstermek istiyordu. Serinin dördüncü maçında maç sonuna kadar karşılaşmada hep geri de taraf olan Bucks ekibi oldu. Son düzlükte yapmış olduğu ataklar karşılaşmayı 109-103 kazanmayı başardı.

Middleton’un 40 Sayısı Galibiyeti Getirdi

Serinin dördüncü maçı da diğer üç maçta olduğu gibi Suns çok hızlı bir şekilde girdi. İlk çeyreği 23-20 önde kapattılar. İkinci çeyrekte Bucks oyunu dengeledi ve çeyreği 32-29 önde kapatırken, ilk devre 52-52 beraberlikle bitmesi dikkat çekti.

Üçüncü çeyrekte Suns iyi oynayan taraftı, çeyreği 30-24 kazanarak son çeyreğe 82-76’lık oyunla önde girmeyi başardılar. Periyodun başında maç boyunca 42 sayı bulan Booker’ın beşlemesi ile birlikte oyunda denge Bucks’ın eline geçti. Defansif direncini de yükselten takım son anlarda Middleton’un devreye girdiği maçı 109-103 kazanarak seriyi 2-2’ye getirdi.

Bucks galibiyeti alırken Middleton’ın 40 sayısına destek 26 sayıyla Yannis, 14 sayıyla Brook Lopez’den geldi. İki ekipte maçta sekiz kişilik rotasyona ile mücadele etti. Maçta 29 sayı alan Tucker karşılaşmada hiç sayı atamayan tek isim olurken, yaptığı sert savunmayla maçın seyrini değiştiren isimlerden bir tanesi oldu.

Devin Booker’ın 42 sayısına en büyük destek 15 sayıyla Crowder’dan geldi. Chris Paul’un çok etkisiz bir akşam geçirdiği karşılaşmada sadece 10 sayı atması ve 5 top kaybı yapması dikkat çekti.

Ayton sadece 6 sayı atarken 17 ribaunt almasıysa dikkat çekti. Bucks maç boyunda 97 adet saha içi şut çekerken, Suns’ın 78 tane şut çekmesiyse belki de maçın en kritik noktası olarak dikkat çeken detaydı.