Mart 28, 2024

Spor Gazete

Türkiye ve Dünyada Spor Haberleri

Home » Adana Demirspor’dan Flash Transferler Devam Ediyor

Adana Demirspor’dan Flash Transferler Devam Ediyor

2 min read
Spread the love

Süper Ligin en yeni temsilcilerinden birisi olan ve çok uzun bir süre sonra tekrar en üst seviyeye çıkan Adana Demirspor, ligde kalmak için çok önemli transferlere imza atıyor. Bu transferler arasında Avrupa’dan birçok önemli isimle anlaşmayı başaran takım yeni transfer dedikoduları ile dikkat çekiyor.

Tabi her ne kadar transferler takım taraftarlarının mutlu olmasını sağlarken, aynı zamanda bu transferler sonrası gelebilecek bir başarı birçok örnekte gördüğümüz gibi takımın iflas etmesine neden olabilir.

Tabi doğru bir kadro planlaması ile bu bir risk olmayabilir. Ancak şimdilik yapılan transferleri ağzımız açık bir şekilde izlemeye devam ediyor.

Balotelli ve Belhanda

Adana Demirspor’un bu sezon ki en sükse transferi Mario Balotelli oldu. İtalyan milli takımında uzun bir süre forma giyen ancak son dönemde İtalya’nın iki numaralı liginde Monza forması giyen Mario Balotelli tam bir kumar olarak görülüyor.

30 yaşında olması performans alınabileceği anlamına geliyor. Ancak sahada beklenmedik hareketler yapması ve takım dengesini bozma ihtimali olması bu transferi riskli hale getiriyor. Ancak kariyeri, ismi ve oynadığı güzel futbol tüm Süper Lig taraftarlarını şimdiden heyecanlandırıyor.

Geçtiğimiz sezon devre arasında Galatasaray’dan apar topar gönderilen Younes Belhanda transferi yapılan bir başka isim oldu. Türkiye ligini bilmesi bu transferi iyi bir transfer olarak gösteriyor.

AZ Alkmar forması giyen Jonas Svensson sağ bek transferi olarak transfer edilmesi takdir edilen bir başka transfer olarak görülüyor. Geçtiğimiz yılı Altınordu’dan geçiren Metehan Mimaroğlu transfer edilen bir başka isim oldu.

10 numara mevki için geçtiğimiz sezonu Fatih Karagümrük’te geçiren Lucas Castro transfer edildi.

Golcü olarak terci İngiltere’den tercih edildi. Britt Assombalonga transfer edilen bir başka isim olarak dikkat çekiyor. Tabi yapılan transferlerin yanında takımın Nani ve David Luiz gibi isimler içinde ısrarcı olduğu biliniyor.

Transfer sezonu bitene kadar Adana Demirspor’u birçok isimle daha ismini anarken duyacağımıza ve birkaç tane daha sürpriz transfere tanıklık edeceğimizi söyleyebiliriz.