Nisan 18, 2024

Spor Gazete

Türkiye ve Dünyada Spor Haberleri

Home » Jack Grealish İçin İngiltere Rekoru Kırılacak

Jack Grealish İçin İngiltere Rekoru Kırılacak

2 min read
Spread the love

Manchester City geçtiğimiz yıllara nazaran sessiz bir transfer dönemi geçiriyor. Nokta transfer yapmak isteyen takımın radarında Harry Kane ile birlikte Jack Grealish bulunuyor.

İngiltere milli takımının iki güçlü oyuncusu içinde limitleri zorlayacak takımın hedefinde ilk olarak Aston Villa’da oynayan hücuma yönelik orta sahada Jack Grealish bulunuyor. Performansı ve oynadığı oyun ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan İngiliz oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen takımın İngiltere rekorunu kırmayı göze alacağı bekleniyor.

Grealish İçin 100 Milyon Pound Bonservis Ücreti

Aston Villa altyapısından yetişen ve 2014 yılında kulübüyle resmi sözleşme imzalayan milli oyuncu 7 yıllık profesyonel kariyerinde 295 resmi karşılaşmaya çıkarken bu maçlarda 43 gol 59 asistlik bir performans gösterdi.

Premier Lig’de 96 resmi maçta oynayan futbolcu 15 gol 19 asist ile mücadele etti. İngiltere milli takımı formasını ilk olarak 8 Eylül 2020’de giyen oyuncu 12 resmi maçta gol atmayı başaramadı.

10 Eylül 1995 doğumlu oyuncu 180 cm boyunda ve hücum hattının her noktasında oynama becerisi bulunuyor. Sol kanat, sağ kanat, ofansif orta saha gibi rolleri rahatlıkla üstlenebiliyor.

Aston Villa ile 2025 yılının yaz transfer dönemine kadar sürecek bir sözleşmesi bulunan futbolcunun sıçrama yapabilmesi için City’in transfer rekoru kırması bekleniyor.

100 milyon Pound’lık bonservis ücretini karşılayacağı beklenen takımın, bu bedel ile Gareth Bale’e ait olan bir Britanyalı oyuncuya ait olan 85 milyon pound rekorunu kırması bekleniyor.

Ayrıca Pogba için ödenen 105 milyon Euro’luk en yüksek transfer bedelinin de 117,5 milyon Euro ile kırması bekleniyor. Bu transferin sonlanmasının an meselesi olduğu ve Aston Villa, City ve futbolcunun bu transfer için istekli oldukları biliniyor.

City ayrıca bu sezon Harry Kane’i de kadrosuna katmak istiyor. Futbolcu bu konuda istekli olurken, Tottenham’ın bu konuda futbol kadar istekli olmadığı biliniyor. Yeni sezon hazırlıklarına katılmayan futbolcu ile nasıl bir yol izleneceği herkes tarafından bekleniyor.