Nisan 25, 2024

Spor Gazete

Türkiye ve Dünyada Spor Haberleri

Home » Beşiktaş Şampiyon Gibi Başladı 3-0

Beşiktaş Şampiyon Gibi Başladı 3-0

2 min read
Spread the love

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, 2021-2022 sezonuna Çaykur Rizespor’u evinde konuk ederek başladı. Geçen yılki kadroyu büyük oranda korumayı başaran siyah beyazlı ekip yaptığı eklemelerle şampiyon kadroyu bir adım ileriye götürdüğü bu maçta tüm rakiplerine göstermiş oldu.

Karşılaşma boyunca istekli taraf olan Beşiktaş, uzun süre seyircisinin önüne çıktığı maçta rahat bir oyunla net bir galibiyet uzanarak bu sezonda şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu herkese göstermiş oldu. Sergen Yalçın karşılaşmaya bu sezon transfer edilen Salih ve Kenan’ı ilk 11’e koyarak karşılaşmaya başladı ve takımıyla 3-0’lık net bir skor ile galibiyete uzanan taraf oldu.

Erken Gol Oyunu Kopardı

Beşiktaş karşılaşmaya çok hızlı başladı. Daha dakika 9’da Kevin N’Koudou’nun ayağından bulduğu gol ile öne geçmeyi başardı. İlk yarıda birçok pozisyona girse de istediği ikinci golü bulamadı ve ilk yarı bu skorla 1-0 tamamlandı.

İkinci yarının hemen başında 39 yaşında ki kaptanları Atiba ile ikinci golü bularak oyunu iyice rahatlattılar. Misafir takım Rizespor bu dakikadan sonra gol bulmak için karşı kaleye uzanmak istese de bunu başarma konusunda çok da marifetli olamadılar.

Karşılaşma boyunca sadece 3 şut çeken misafir takım kaleye bulan net bir şut dahi çekemediler. Dakika 90’da N’Koudou’nun yerine oyuna giren Cyle Larin skoru belirleyen golü attı. Beşiktaş ilk maçında 3-0’lık net bir galibiyet alarak sezon öncesinde moral buldu.

Forvet hattına gün içerisinde takviye yaptığı kesinleşen takım büyük oranda yeni sezonda bu kadroyla devam edecek. Geçen yılki kadroyu koruyan, kiralık oyuncuları tekrar takıma katan siyah beyazlı ekip geçen yıl ki özgüvenli oyunuyla birlikte bu sezonun en büyük favorisi olarak sezona start vermiş oldu.

Şampiyonlar ligi kuralarının çekilmesiyle birlikte zorlu bir viraja girecek olan ekibin burada alacağı skorlar ligi etkilemediği sürece hem Fenerbahçe’nin hem de Galatasaray’ın önünde şampiyonluk için en büyük aday olmaya devam edeceğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir