Nisan 18, 2024

Spor Gazete

Türkiye ve Dünyada Spor Haberleri

Home » Adana Demir Beşiktaş ile 1-1 Berabere Kaldı

Adana Demir Beşiktaş ile 1-1 Berabere Kaldı

2 min read
Spread the love

Önümüzde ki hafta başlayan lig öncesinde son hazırlıklarını tamamlamak isteyen takımlar son hazırlık maçlarına çıkıyor. Geçtiğimiz sezonu averajla da olsa şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, son hazırlık maçında bu sezon sürpriz transferlere imza atan Adana Demirspor karşısında çıktı.

İki takımında önümüzde ki hafta oynanacak karşılaşmalar öncesinde kendisini sınamak istediği karşılaşma Adana’da oynandı. Yeni stadyumda oynanan karşılaşmada güzel bir hazırlık maçı izleme şansına sahip olduk.

Beşiktaş karşılaşmaya Ersin, Rosier, N’Skala, Vida, Josef, N’koudou, Töre, Atiba, Mehmet Topal, Necip Uysal ve Güven Yalçın 11 ile çıktı.

Adana Demirspor karşılaşmaya Ferhat Kaplan, Talha Sanuç, Kaan Kanak, Svensson, Rassoul, Sinan Kurt, Belhanda, Akintola, Gökhan İnler, Balotelli, Pa Dibba 11 ile çıktı.

Karşılıklı Gollerle Beraber Biten Hazırlık Maçı

Karşılaşmaya iki takımda istekli başladı. Özellikle ev sahibi Adana Demirspor seyircisi önünde oynadığı karşılaşmada istekli olan taraftı. Karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda istekli bir oyun ortaya koysa da iki takımda ilk yarıda gol atma başarısını gösteremedi. Özellikle kalecilerin başarısı oyunun üstün bir şekilde tamamlanmasına olanak sağlamış oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Beşiktaş keleci değişikliği ile başladı. Utku Yuvakuran kaleci korumaya başladı. Dakika 60’da penaltı kazanan misafir takım Kevin N’Koudou’nun golüyle öne geçmeyi başardı. Bu dakikadan sonra Adana Demirspor 4 oyuncu değişikliğine aynı anda gitti. Oyuna Balotelli’nin yerine giren Assombalonga dakika 64’de beraberliği getiren golü attı.

Oyunun ilerleyen dakikalarında başka gol olmadı ve hazırlık maçı 1-1’lik beraberlikle tamamlandı. İki takımda sezon öncesinde güçlü bir rakiple oynayarak kendi seviyelerini görmüş oldu.

Sezonun ilk haftasında Adana Demirspor, sezonun şampiyonluk adaylarından birisi olan Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Geçen sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş’sa Çaykur Rizespor’ı evinde konuk edecek.

Havanın çok sıcak olmasının etkisiyle özellikle maçın son dakikalarına doğru iki takım futbolcularında ciddi bir yorgunluk belirtisi görüldüğünü söylemek doğru olacaktır.