Nisan 25, 2024

Spor Gazete

Türkiye ve Dünyada Spor Haberleri

Home » Trabzon Kaçtı, Beşiktaş Yakaladı 2-2

Trabzon Kaçtı, Beşiktaş Yakaladı 2-2

2 min read
Spread the love

Süper Ligde 10. Hafta mücadelesinde dev maçta Beşiktaş evinde Trabzonspor’u konuk etti. Baştan sona büyük bir heyecan içerisinde oynanan maç 2-2’lik skorla bitti.

Trabzon karşılaşmada iki sefer öne geçmeyi başarırken, Beşiktaş bu iki gole de cevap verdi ve karşılaşma 2-2’lik beraberlikle bitti. Beşiktaş taraftarının stadı tamamen doldurduğu maç liderlik açısından kritik önem taşıyordu. Bu maçı kazanan takım ilk iki içerisinde yer almayı başaracaktı. Ancak iki takımda sahadan 1’er puan ile ayrılmak zorunda kaldı. İki takımda maç sonu yaptığı açıklamalarda galibiyeti hak ettiği yönünde açıklamalarda bulundu. Ancak sahada ki sonuç beraberlikten başka bir şey olmadı.

Hatalar Skoru Belirledi

Vodafone Park’ta oynanan dev mücadelenin hakemi Ali Şansalan’tı. Karşılaşma çok hızlı başladı. Dakika 10’da Bakasetas’ın ortasında ceza sahasında iyi yükselen Maxi Gomez takımını öne geçiren golü attı.

Beşiktaş bundan sonra oyun üstünlüğünü alırken gol 29’da Geldi. Rosier’in ortasında ters bir vuruş yapan Styger Larsen kendi kalesine gol atarak skorun 1-1’e gelmesine neden oldu. Bu golden sadece 7 dakika sonra hatalı bir pas sonucunda kaleci ile karşı karşıya gelen Trezeguet bir sefer daha takımın öne geçiren golü attı. Bu ilk yarının da skoru oldu.

İkinci yarıda iki takım bir çok pozisyon yakaladı. Dakikalar 70’da Werghost’un kafa vuruşunda direkten dönen topu iyi takip eden Cenk Tosun takımına beraberliği getiren golü atmayı başardı. Bu karşılaşmanın skoru oldu. Dakika 90’da rakibine çok sert bir faul yapan Yusuf Yazıcı VAR kontrolü sonrasında direk kırmızı kart ile oyundan atıldı.

Liderlik Koltuğunda Adana Demirspor Var

Maç fazlası ile bu sezon 10 maçta 21 puan toplamayı başaran Adana Demirspor, haftanın bitmesine iki maç olsa da liderliği garantilemiş oldu. İyi bir sezon girişi yapan Adana temsilcisi oynadığı oyun ve aldığı galibiyetler ile sezonun sürpriz ekibi olacağını gösteriyor.

Fenerbahçe bu hafta kazanması halinde 4 takımı geçerek liderle puan farkını 1 puana indirmeyi başaracak. Ankaragücü ile oynanacak maç bu haftanın son maçı olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir