Nisan 18, 2024

Spor Gazete

Türkiye ve Dünyada Spor Haberleri

Home » Barcelona ile İnter Gecenin Maçında 3-3 Berabere Kaldı

Barcelona ile İnter Gecenin Maçında 3-3 Berabere Kaldı

2 min read
Barcelona ile İnter Gecenin Maçında 3-3 Berabere Kaldı
Spread the love

Şampiyonlar ligi C grubunda dördüncü hafta maçında İnter, Barcelona’ya konuk oldu. Gruptan çıkmak için kritik önem arz eden maçta harika bir futbol ve bol gol oldu. Ancak maç sonunda istediğini alan taraf her ne kadar 90’da gol yiyerek galibiyeti kaçırmış olsa da İnter oldu.

Dört maç sonunda İnter 7 puana çıkarken, Barcelona kötü bir sezon geçirdiği şampiyonlar liginde 4 puanda kalması dikkat çekti. Bu sonuçların arasından Bayern’in gruptan çıkmayı garantilediği grupta gelecek olan iki maç takımlar için kritik önem arz ediyor.

İnter 90’da Yıkıldı

Barcelona galibiyet için çıktığı karşılaşmada 40’da süper yeteneği Dembele ile 1-0 öne geçmeyi başardı. İlk yarıda bu skorla bitti. İkinci yarının başında Nicolo Barella takımına beraberliği getirdi. 63’da Lautaro Martinez, Hakan’ın asistiyle takımını 2-1 öne geçirmeyi başardı. Ev sahibi ekip bu gole süper golcüsü Robert Lewandowski ile 83’de karşılık verdi. Maçın son anları adeta bir heyecan fırtınasına şahit oldu.

Dakika 89’da Robin Gosens ile İnter galibiyet için önemli bir gole imza attı. Ancak bu golden sadece 1 dakika sonra Polonya’lı golcü yine sahneye çıktı ve takımının 1 puan almasını, şampiyonlar liginde devam etme umutlarını devam ettirmesini sağlamış oldu. Her ne kadar sahadan İnter avantajlı ayrılsa da galibiyeti kaçıran taraf olarak dikkat çekti.

Bayern Münih Hatasız Yoluna Devam Ediyor

C grubunda 4 maçlar tamamlanmış oldu. Alman temsilcisi Bayern Münih 4’te 4 yapmayı başararak grupta 12 puan toplayarak bir üst tura çıkmayı iki maç kala tamamlamış oldu. Grubun zayıf ekibi Victoria Plzen’in 0 puanda kaldığı grupta son iki maç Barcelona ve İnter’den birisinin gruptan çıkması açısından kritik önem taşıyor.

İddiası az olan iki takımla oynanacak bu ekipler arasında İtalyan temsilcisi daha avantajlı taraf olarak dikkat çekiyor. Plzen’in hala Avrupa Ligi ihtimali olsa dahi bu grupta bunu yapma şanslarının neredeyse yok denecek kadar az olduğunu söylemek doğru olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir